Dashboard အသုံးပြုသူများသည် approve ပေးပြီးသားခွင့်ကို မယူဖြစ်သောကြောင့် ပြန်ဖျက်ပေးရန်လိုအပ်နိုင်ပါသည်။ ဒီပြဿနာကိုဘယ်လိုဖြေရှင်းရမယ်ဆိုတာကို အောက်ပါ videoမှာဖော်ပြထားပါတယ်။

(၁) Leave ကိုနှိပ်ပါ။

(၂) Approve ပေးထားသောခွင့်ကို ပြန်ဖျက်လိုသည့် ဝန်ထမ်းအမည်ကိုနှိပ်ပါ။

(၃) Edit ကိုနှိပ်ပါ။

(၄) ပုံတွင်ပြထားသည့်အတိုင်း reasonရေးပါ။

(၅) Delete ကိုနှိပ်ပါ။

အသေးစိတ်ကို အောက်ပါ video တွင်လည်း လေ့လာနိုင်ပါသည်။

Did this answer your question?